Hasznos app: Igyál vizet!Sziasztok!
Ma egy olyan alkalmazást fogok bemutatni, ami egy nagyon fontos dologra hívja fel a mindennapok során a figyelmünket: arra, hogy igyunk elegendő mennyiségű folyadékot. Az applikáció sajnos csak Android rendszerű készülékekre érhető el, de iPhone mobilokra is biztosan letölthető hasonló alternatíva. Én mindennap használom, ajánlom Nektek is.

Drink Water Reminder

Az app első használatakor állítsuk be a nemünket, súlyunkat, lefekvési és felkelési időnket, amelyek alapján az alkalmazás egy egyedi célt tűzhet ki számunkra. Az alapértelmezett beállítás óránként küld számunkra értesítést az ivásról, de ezt személyre szabhatjuk a Beállítások menüben.


Három fő nézettet láthatunk a képernyő tetején, a főképernyőt, a grafikonokat, illetve a beállításokat. A grafikonoknál láthatjuk a napi átlagos hidratálást és a súlyunk alakulását. Súlyadatot is itt tudunk hozzáadni, ha elegendő adatot vittünk be, akkor grafikonon kirajzolódik testsúlyunk alakulása. A főképernyőn a sárga pluszjelre kattintva bevihetjük az aznap elfogyasztott folyadékmennyiséget, és láthatjuk az összesítő nézetben az adatokat. A beállításoknál megvásárolhatjuk a hirdetésmentes verziót, és átállíthatjuk az értesítéseket, ha szeretnénk. Ezenkívül biztonsági mentést is készíthetünk adatainkról.
Ha megtetszett, itt tudod letölteni:


Köszönöm a figyelmet! 😁 További szép napot!

Barnabás

A Móri Sportvidék és a Móri közlekedés szerkesztője.

Megjegyzés küldése

Újabb Régebbi